Ljubitelji pozorišta dobivaju mogućnost godišnje pretplate

Ljubitelji pozorišta dobivaju mogućnost godišnje pretplate

Narodno pozorište Sarajevo u novoj umjetničkoj sezoni 2022/23. omogućilo je ljubiteljima teatarske umjetnosti godišnje pretplate kroz zlatnu, srebrenu i brončanu karticu.

Kartice će posjetiteljima NPS  osigurati kvalitetna mjesta za praćenje premijernih i repriznih izvođenja u umjetničkoj sezoni u 2022/2023. u produkciji Narodnog pozorišta Sarajevo.

 

VIŠE O KARTICAMA

Zlatna kartica omogućava pristup svim premijerama i repriznim predstavama u organizaciji Narodnog pozorišta u periodu trajanja umjetničke sezone 2022/2023, učešće na otvaranju umjetničke sezone 2023/2024, druženja sa umjetnicima nakon premijerenih izvođenja. Zlatna kartica vrijedi za dvije osobe, uključuje mogućnost za rezervaciju dvije ulaznice po predstavi, unaprijed rezervisana mjesta po izboru pretplatnika za čitavu umjetničku sezonu, te gledanje gostujućih predstava koje su u organizaciji Narodnog pozorišta Sarajevo.

Srebrena kartica uključuje pristup svim repriznim predstavama, te prvim reprizama predstava u organizaciji Narodnog pozorišta u periodu trajanja umjetničke sezone 2022/2023. Vrijedi za dvije osobe, odnosno daje mogućnost za rezervaciju dvije ulaznice po predstavi, te unaprijed rezervisana mjesta po izboru pretplatnika za čitavu umjetničku sezonu.

Brončana kartica omogućava pristup na četiri reprizne predstave mjesečno, po izboru pretplatnika, a u produkciji Narodnog pozorišta u periodu trajanja umjetničke sezone 2022/2023. Ova ponuda se odnosi na dramske, operne i baletne predstave, vrijedi za dvije osobe, odnosno  uključuje mogućnost rezervacije dvije ulaznice po predstavi, te unaprijed rezervisana mjesta po izboru pretplatnika za čitavu umjetničku sezonu.

Ova ponuda ne uključuje praćenje programa u sklopu festivalskih dešavanja čiji organizator nije Narodno pozorište Sarajevo, kao ni programe u organizaciji Sarajevske filharmonije.

Više o karticama pronađite na linku: https://nps.ba/kartice

Informacije o raspredu sjedišta u Sali, kao i informacije vezane za repertoar, moguće je pronaći na oficijelnoj stranici Narodnog pozorišta Sarajevo www.nps.ba.

Sva dodatna pitanja kao i upit za pretplatnički listić moguće je dostaviti na e-mail: kolektivnaprodaja@nps.ba.

NPS

Newsletter

Prijava korupcije i nepravilnosti u radu