Publika uživala u elektronskoj muzici i cjelodnevnoj zabavi na pozorišnom Trgu Susan Sontag

"Kultura na ulice 2023!" i Sarajevo Matinée

Trenutno najpopularniji brend za evente elektronske muzike i posebno osmišljene i kreirane događaje, te specijalni program Narodnog pozorišta Sarajevo „Kultura na ulice 2023!“ na pozorišnom Trgu Susan Sontag, upriličili su cjelodnevnu zabavu za sve ljubitelje elektronske scene.

Svoj doprinos dali su i partneri iz najšarenijeg festivala u gradu - Fasada festival - live act battle-om u kojem su učestvovali umjetnici Simian Switch, Ndecc, Thisoner, Nush Poke i Tizer.

SARAJEVO MATINÉE

Sarajevo Matinée je najpopularniji brend za evente na ko1jima osim dobre muzike posjetiocima nudi zanimljivu kombinaciju umjetničkih performansa, muzike, slikarstva, Street arta, gastro kutaka, fotografije i video produkcije.

SPECIJALNI PROGRAM KULUTRA NA ULICE 2023!

Programa Narodnog pozorišta Sarajevo "Kultura na ulice!“ održava se na javnim prostorima sarajevskih općina pod pokroviteljstvom Vlade Kantona Sarajevo, te u partnerstvu s Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo.

Projekat „Kultura na ulice!“ je multimedijalnog karaktera i izražava sve oblike umjetničkog izraza prisutne u produkciji Narodnog pozorišta Sarajevo. Cilj projekta „Kultura na ulice!“ je, da kroz angažman profesionalnih umjetnika i vrhunski program i izvedbu, približi kulturu i umjetnost građanima.

Foto: Velija Hasanbegović

NPS

Newsletter

Prijava korupcije i nepravilnosti u radu