Narodno pozorište sarajevo

Pravila privatnosti

Pretraživanje i korištenje web stranice Narodnog pozorišta Sarajevo www.nps.ba (u daljem tekstu: internet stranica) anonimno je te se tom prilikom ne prikupljaju podaci koji bi omogućili vašu identifikaciju.

Narodno pozorište Sarajevo (u daljem tekstu: NPS) automatski prikuplja podatke o uređaju kojim pristupate web stranici. Takve podatke NPS koristi u svrhu unaprijeđenja ponude svojih usluga, održavanja njihove kvalitete te dobivanja općih statističkih podataka vezanih za korištenje web stranice.

NPS putem svoje internet stranice prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke kako bismo vam što kvalitetnije omogućili korištenje naših usluga (online rezervacije i pretplata) i obavjestili o našim programima ili događajima, te u druge marketinške svrhe uz vaše izričito pristajanje.

Lični podaci koje NPS prikupi obrađuju se i koriste isključivo u svrhu u koju su dati te se mogu proslijediti trećim osobama (izvršiteljima obrade) isključivo radi ostvarivanja svrhe u koju su dati.

Ispunite li web obrazac za registraciju za naš newsletter, podacima koje ste nam pružili koristimo se isključivo kako bismo provjerili da ste vlasnik navedene e-mail adrese i da želite primati newsletter, zatim da bismo sastavili popis e-mailova kojima ćemo slati newsletter i da bismo analizirali korištenje našega newslettera.

U svakom trenutku možete povući svoj pristanak na primanje newslettera klikom na link koji se nalazi pri dnu naših newslettera i ispišete se s mailing liste.

Na našoj internet stranici nalaze se poveznice (linkovi) koje vode na neke druge web stranice, kao što su profili NPS na društvenim mrežama. NPS nije odgovorno za sigurnost ili privatnost bilo kojih podataka koje prikupe te internet stranice njihovim korištenjem. Molimo vas da pažljivo pročitate izjave o privatnosti koje se primjenjuju na tim web stranicama.

NPS može ako ste se složili s korištenjem kolačića koristiti prikupljenim podacima kako bi vam pružio učinkovitiju korisničku uslugu, te olakšao korištenje internetske stranice uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagođavanje internetske stranice vašim osobnim sklonostima i interesima. NPS ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje osobne podatke korisnika internet stranice trećim stranama i štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa.

Za sva pitanja vezana za navedena Pravila o privatnosti ili obradu vaših podataka, molimo da kontaktirate putem e-maila info@nps.ba ili na adresu NPS, Obala Kulina bana 9, 71000 Sarajevo.

NPS

Newsletter

Prijava korupcije i nepravilnosti u radu